Nyheter

Getingbiten

Posted at 13 juli, 2012 | By : | Categories : Nyheter | 0 Comment

Idag klev jag i ett hål i trädgården och plötsligt var jag biten i knäveck och armveck på höger sida. Förra gången jag blev biten höll jag på att svimma, men precis då kom Stefan hem och jag hann ropa till honom att komma med 2 påsar Fortune Delight och 1 glas vatten. Nu var jag ensam så jag släppte allt för händerna och sprang upp till köket, slet av mig brallorna och stödstrumpor och satte på Sunbreeze på betten på ben och arm. Hällde upp en dubbel Fortune i koppen sen är det bara att sätta sig och vänta och se åt vilket håll det går. Först sprider sig smärtan uppåt till nacken sen till andra armen, några minuter senare börjar svedan avta. Pust. Jag klarade mig även denna gång. Får nog ta det lite lugnt någon timme.