Stöd immunförsvaret

Samtal med DR. STEVEN SMITH
FRÅGA: Vilka är några av de sätt som vi kan stödja vårt immunförsvar?

DR. Smith: Förstå att ingrediens nummer ett i kroppen är vatten. Den näst vanligast förekommande ingrediens är kalcium. För att hålla alla organ fungerande på högsta effektivitet måste vi se till att vi har tillräckligt med vatten och kalcium, särskilt på vintern. Vattnet kommer att arbeta med mer effektivitet i kroppen om vi kombinerar det med Sunriders gröna teer, antingen Fortune Delight eller Calli. Försök att dricka minst 2 liter (8 glas) varje dag.

Det är särskilt effektivt att dricka Fortune Delight på vintern eftersom vintern är så hård på den fysiska kroppen. Fortune Delight arbetar med att stödja alla våra organ – inte funktionen, men stödjer den geografiska positionen och hjälper till att hindra organen från att krympa eller svikta. Ett intag av kalcium, på 1200-1400 mg / dag, säkerställer detta stöd. Sunrider’s Herb Cal är unik eftersom den är vegetabiliskt och har den nödvändiga D-vitamin och magnesium balansen och är en naturlig helmats-formel.

Alpha20C riktar sig till vårt immunsytem och stödjer lever, thymus och T-celler.

T-celler är de stora kanonerna i vårt immunsystem. Vi behöver ladda upp med Alpha20C på vintern, särskilt i norr där det är kallt och bittert. Alpha20C är ett kraftfullt stöd till immunförsvaret för varje åldersgrupp, från spädbarn till äldre. Ta minst 5 kapslar / dag på vintern .

Om du har lätt för att få influensa och förkylning, behöver du definitivt använda mer.

Det sista jag vill nämna är VITAFRUIT. De flesta C-vitamin tillskotten kommer från endast en del av livsmedlen, med andra ord vitaminer utvinns som en isolat.

VITAFRUIT är en unik och läcker ört-juice som ger immunförsvaret vitaminer från en koncentrerad form av hela frukter. Du kan blanda en matsked VITAFRUIT i din Calli eller Fortune Delight te, blanda det med vatten som en fruktjuice och hälla över is, eller hälla den i din morgon- shake.

Så i svaret på din fråga, Kalcium, Fortune Delight, Alpha 20C och VITAFRUIT kommer att hålla immunförsvaret starkt, och definitivt ge dig en kickstart på en strålande hälsa!

Sunriders produkter bidrar till att upprätthålla en god hälsa, men är inte avsedda att behandla eller bota sjukdomar som kräver läkarvård. Kontakta din läkare vid allvarliga problem.