Storstäda kroppen/detox


Städa kroppen varje dag gör du med Sunriders basprodukter

RenaNäringsgeBalansera

Calli® 1 påse / dag
Fortune Delight® 1 – 5påsar/dag

NuPlus®, Vitashake®, Sunbar®
1 – 3 påsar – bars/dag

Quinary®
2 – 10 kapslar / dag

Har du problem med svullnad eller vill gå ned i vikt lägger du till
STORSTÄDNINGS-produkterna: Suntrim® och Slimcaps®

Du använder basprodukterna och lägger till Storstädningsprodukterna, Suntrim® och Slimcaps®.
Renar kroppen, tarmen och lymfsystemet, hela dig. Du kommer att märka att ”fibroserna” minskar och att du blir mjukare i musklerna, smidigare och lättare i kroppen och piggare.

”Fibroser” är när det bildats ”bullar” av slaggprodukter, det är bindväven och huden som fastnar i varandra och då försämras kroppens förmåga att göra sig av med slaggprodukter, inflammationsämnen, mjölksyra, vätska och fett. Du ska kunna nypa tag i din hud och lyfta den, sitter den fast har du slagg att städa bort. Städar även celluliter.

Beroende på vad du har för behov kan du göra detta som en kur eller använda det dagligen.

Under dagen dricker och äter du som vanligt basprodukterna.

Börja städningen på en låg dos = 1 kapsel dag 1-2, öka till 2 kapslar dag 3-4 för att känna efter hur din kropp reagerar och för att undvika att en överbelastning av fett och gifter samlas i kroppens reningsorgan och det är viktigt att dricka mycket Fortune Delight®.
Använd Suntrim® i 4-5 veckor, växla sedan till Slimcaps eller gör uppehåll 1-2 veckor. Du kan även använde båda kapslarna samtidigt enligt schemat nedan.
Känn efter så att det inte blir för kraftfullt, det är bättre att städa en längre period med lägre dos, än att t.ex få huvudvärk, förkylning, få massa finnar eller vara illamående för att utrensningen går för fort. Har din svaga punkt varit t.ex. bihåleinflammationer så  ska skräpet ut den vägen så känn efter så att du kan hantera symtomen med lagom städfart, du kanske måste göra städningen i etapper.
Det går även bra att ta Suntrim® på natten (på tom mage) om du har svårt att sova p.ga. värk i kroppen eller pirr i benen.

Frukost, Lunch och Middag

0-30 minuter före maten0-10 minuter före matenTill maten
1 – 3 kapslar Suntrim®

1 påse NuPlus®

1 – 3 kapslar Quinary®

1-3 kapslar Slimcaps®

Slimcaps® varning: Man kan bli väldigt lös i magen och må illa av Slimcaps, då går städningen för fort, minska då på Slimcaps®. När du börjar ta Slimcaps® rekomenderar jag att du tar 1 kapsel till frukosten dag 1 och 2, ökar dag 3 till 1 kapsel till frukost och 1 kapsel till lunch under förutsättning att de första dagarna gått bra, fortsätt och öka sakta om du behöver. Du ska inte ta så många att du får kramper i magen eller får ”bo” på toa. Det är viktigt att ta Slimcaps® tillsammans med mat och fibrer (t.ex. en Sunbar®, eller Psylliumhusk). Slimcaps® kan användas som en kur under ca 2 veckor, är du väldigt trög i magen kan du ta Slimcaps® kontinuerligt men då i mindre mängd (1 – 4 kapslar/dag). Slimcaps® är näring till levern som hjälper till att rena kroppen. Slimcaps® behövs för att lymfsystemet, kroppens avlopp ska fungera. https://lymfhoppet.se/