Om oss

Jag heter Bebe Gransten och blev medlem 1999 i Sunrider.
Mitt företag heter Total Expansion S&B HB som jag driver tillsammans med min fd man Stefan Turesson.

Det började med att jag Bebe fick smaka på Calli-te hos min massör. Min hälsa var då rätt dålig jag var ständigt trött, humörsvängningar, hade värk i muskler och leder, ont i magen och var ständigt förkyld med bihåleproblem, håret var tunt och sprött och jag stack mig på mina kluvna hårtoppar. Efter 3 månader på Calli-te märkte jag att min irriterade mage/tarm läkte. Resultatet blev att jag fick min hårfärg tillbaka, jag minns att jag fick frågan om jag färgat håret, mitt svar var nej jag har bara börjat dricka ett grönt te. Sån skillnad var det. Vartefter så kom även hårmängden tillbaka och det växte upp nytt hår uppe på huvet som stack rakt upp som en igelkott en period, såg kul ut. Mina naglar var tidigare spruckna och spröda och min hy var torr. Nuförtiden frågar folk vad jag gör för det lyser om mig och min hy är fantastisk.
Jag jobbar idag som Lymfmassör http://lymfsalongen.se/ och det har blivit tydligt för mig är att alla behöver sätta fart på kroppens lymfsystem (kroppens avlopp).  Sunriders produkter stödjer den processen väldigt effektivt. Jag börjar varje morgon med Calli-te. Min förmiddagsdrink blandar jag i en Shakerbottle = 1 påse Vitashake, 1 påse Quinary, 1 påse Alpha 20C, 1/2 rör Evergreen och 1/2 rör Electrosport. Under dagen använder jag 1-3 påsar Fortune Delight och lite annat. Det jag förstått om min kropp är att den behöver väldigt mycket näring och att vanlig mat inte räcker till för mig. Så SR-produkterna har verkligen hjälpt mig med att rena,näringsge och balansera min kropp. Jag har fyllt på mitt hälsokonto och nuförtiden är jag på +Hälsa, jag mår bättre än jag någonsin trott att jag skull kunna göra.

Stefan tyckte i början att Calli-te smakade hö, han säger även att jag tvingade honom att använda Suncare i kaffet istället för socker, det är söta Steviadroppar. Stefan ”levde” på den tiden på kaffe och bullar, sportintresserad men inte direkt aktiv. Efter ett produkt-informationsmöte kom jag hem med sportprodukter och det fick Stefan att bli nyfiken på SR. I februari 2000 fick Stefan ett plötsligt infall att han ville springa Stockholm Maraton i början av juni samma år, och började  hårdträna med MälaröSok killar som sprungit Maran i 10-tals år. De blev imponerade av hans uthållighet, eftersom han bara var en vanlig motionär. Så på ca 4 månader med NuPlus, Sunrise, Sportcaps, Fortune Delight och LiquiFive genomförde han Stockholm Maraton med bravur.
Det jag märkte på Stefans förändring var att han fick mycket bättre minne. Tidigare glömde han ofta verktyg hos kunderna och var väldigt stressad och ofokuserad. Till frukost tar Stefan alltid Calli-te, 1 påse Quinary och häller 1 påse Nuplus över sina glutenfria-flingor, till jobbet tar han med sig 1 liter Calli eller Fortune Delight och en Sunbar. Det håller honom klar i tanken och han kan jobba effektivt. När han jobbar tungt fysiskt (trädfällning) slinker det ner mer Quinary och 1 rör Sunrise.

Denna webbsida är till för att stödja våra medlemmar och för att alla ska kunna läsa informationen på svenska. Vi ser fram emot ett gott samarbete med dig/er. Det ska bli riktigt kul att höra vad du tycker om webbsidan och hur du vill använda den.

Vi håller produktinformationsträffar i vår lokal eller hemma hos dig.

Vi är här för att hjälpa dig med din Business.

Hälsn Bebe Gransten