Sunriders expertis

Sunriders ägare är experter inom områdena hälsa och vetenskap. Dr Tei-Fu Chen är en världskänd herbalist (ötrexpert) med en examen i farmakologi. Hans fru, Dr Oi-Lin Chen, är utbildad läkare. De arbetar med sin son Dr Ruben Chen, som också är läkare, och sonen Eric Chen doktorand vid University of California, Los Angeles. Familjen Chen arbetar tillsammans med att övervaka forskning, utveckling och tillverkning av alla Sunriders produkter.

Betydelsen av formulering och koncentration

Lyckad formulering = hur man sätter samman ingredienserna i rätt kombination, proportion, och koncentration kräver kunskap, erfarenhet och kreativitet.
Varje ingrediens är ofullkomlig, men Sunrider tar de ofullkomliga ingredienser och lyfter dem till Sunrider ®-produkter. Som en mästerkock vet Dr Chen hur man ska ta tillvara en örts fördelar, hur man ska behandla och härda en ört, hur man väljer vilken del av en ört som ska användas, vid vilken temperatur, och i vilken kombination.
För att tillverka sina formler använder Sunrider en hemlig process som extraherar och koncentrerar de positiva egenskaperna av en ingrediens och samtidigt minimera de oönskade funktionerna för att skapa en näringsrik, slutlig produkt. Således är Sunrider ® produkter både säkra och oerhört effektivt. Sunrider ® produkter kan inte kopieras enbart genom att titta på ingredienslistan på etiketten, eftersom samma ingrediens kan arbeta mycket annorlunda utan koncentration och formulering.
Det sätt som Sunrider anpassar tillverkningsprocessen av ingredienserna är omöjligt för andra företag att kopiera. Detta är bara ett enkelt exempel på betydelsen av formuleringen och koncentrationen, särskilt med tanke på att en produkt innehåller flera olika ingredienser.
Om du vill veta mer om Sunrider och dess tillverkningsprocess, besök www.sunrider.com.